top of page

Vegetarische kroketten


Vegetarisch Groentekroket

In de groentekroketten van Royal Spelt zitten echte stukjes biologische groenten. De bouillon voor deze snack is getrokken van verse biologische groenten en kruiden. De salpicon bestaat voor een kwart deel uit groenten. 

Vegetarisch Jerseykaaskroket en Vegetarisch Jerseykaas minikroketje

De zorgvuldig door ons geselecteerde kaas van Jerseymelk heeft een jaar op hout gerijpt en is bijzonder romig. "Supreme Best of the Best 2020” bij de International Cheese Awards in Engeland! 

Deze snack is bijna 100% vegetarisch omdat de kaas niet vegetarisch gestremd is. 

Vegetarisch Groente/Parmezaankroket

In de groente/Parmezaan kroketten van Royal Spelt zitten echte stukjes biologische groenten. Ze zijn bereid met een vleugje Italiaanse Parmezaan Montello, een biologisch geproduceerde kaas. De Parmezaanse kaas is vegetarisch gestremd. 

Veganistische Oesterzwamkroket

Zéér verassend zijn onze vegan oesterzwamkroketten. Gemaakt van plukverse oesterzwammen van onze duurzaam en biologisch werkende teler. De zachte smaak van de oesterzwam komt in onze snacks uitstekend tot zijn recht.

Terug naar het assortiment

BIOLOGISCHE_OESTERZWAM_KROKET.jpg

Verrassend smaakvol

 

Of het nu gaat om vegetarische snacks of snacks waar wel vlees in is verwerkt, Royal Spelt maakt alleen maar gebruik van biologische ingrediënten. 

In al onze snacks verwerken we meel van hoogwaardige speltbloem in plaats van tarwe. Zo kunnen ook uw gasten met een tarwe intolerantie zonder problemen genieten van onze bitterballen en kroketten.

Heerlijke geurende vegetarische snacks met een verrassend goede smaak. Een smeuïge, rijk gevulde salpicon omhuld door een broskrokante smaakvolle korst. Laag aan calorieën, vet en zout. 

bottom of page