top of page

voor de horeca - bio kroketten en bitterballen

Royal Spelt biedt een compleet assortiment van verrassend smaakvolle biologische kroketten en bitterballen. Betaalbare snacks die inspelen op de toenemende behoefte van uw gasten aan gezonde, eerlijke gerechten. Ook geschikt voor mensen met een vegetarische (VG) of veganistische (VN) voorkeur.

Biologische krokettenrundvleeskroketJerseykaaskroket  (VG), groente/Parmezaankroket (VG), groentekroket (VN), oesterzwamkroket (VN).

Biologische mini krokettenJerseykaaskroketje (VG).

Biologische bitterballen: rundvleesbitterbalgroentebitterbal (VN), groente/Parmezaanbitterbal (VG), oesterzwambitterbal (VN). 

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg
BIOLOGISCHE_OESTERZWAM_KROKET.jpg

Actuele trends

Uw gasten worden zich meer en meer bewust van de impact van voedsel op de gezondheid. Consumenten besteedden in 2019 18% meer aan duurzaam voedsel dan het jaar daarvoor aldus de Monitor Duurzaam Voedsel van Wageningen. Een trend die de komende jaren nog verder zal doorzetten. 

Onderscheidend door kwaliteit

Veel horecaondernemers onderscheiden zich momenteel met termen als ‘lokaal’ en ‘duurzaam’, maar uit marktdata blijkt dat het aanbod aan biologische producten in de horeca procentueel achterblijft in vergelijking met de afzet in de supermarkten. 

Dit biedt kansen voor horecaondernemers die zich willen onderscheiden met biologische kwaliteitsproducten. ​​

Transparant - eerlijk - betrouwbaar

Als horecaondernemer in het hogere marktsegment wilt u er op vertrouwen dat u een eerlijk biologisch kwaliteitsproduct serveert.

 

Royal Spelt verkoopt alleen aantoonbaar gecertificeerde biologische producten volgens de Skal richtlijnen van het ministerie van LNV.

 

Onze grondstoffen, leveranciers en het productieproces voldoen aan de strikte eisen van de biologische EU-verordening, de Nederlandse Landbouwkwaliteitswet en de reglementen en grondslagen van Skal Biocontrole. 

beterleven 3 sterren keurmerk
vegankeurmerk.jpg
biologisch keurmerk SKAL
Vegetarian
bottom of page