top of page

Jerseykaas kroket

Nieuw in ons assortiment zijn de biologische Jerseykaas kroketten en Jerseykaas minikroketten. Deze snack is ook geschikt voor uw reguliere vegetarische gasten. 

Jerseyhoeve Bio Schorren produceert kaas van 100% Jerseymelk die vervolgens een jaar op houten planken mag rijpen. De kaas bevat een mooi kristal en de structuur is bijzonder romig. “Supreme Best of the Best 2020” bij de International Cheese Awards in Engeland!

Biologisch en 100% spelt

Zoals bij al onze snacks is de salpicon van de Jerseykaas kroket bereid met echte bouillon getrokken van verse biologische groenten en kruiden. De bros krokante korst is gemaakt van speltpaneermeel van biologische oorsprong.

De kroketten wegen 70 gram en worden geleverd in dozen van 21 stuks. 

Ga naar onze contactgegevens en vraag vrijblijvend een proefpakket aan.

KAASKROKET BIOLOGISCH

Bereidingsadvies

Gebruik altijd een timer! Frituur in schone frituurolie op 175°C. Ontdooid circa 3½ minuut, bevroren 6 tot maximaal 7 minuten. Let op dat de producten niet tegen elkaar aanliggen tijdens het frituren. De producten niet half ontdooid bereiden. Baktijd en temperatuur nooit overschrijden. Niet te veel tegelijk: wij adviseren 1 kroket per liter frituurolie. Laat voor het beste resultaat de kroket na het frituren één minuut rusten voor consumptie.

Bewaaradvies

  • In de vriezer (max. -18 ⁰C) minstens 3 maanden, raadpleeg THT-datum.

  • In de koelkast (max. 7 ⁰C) 3 dagen.

Ingrediënten

Bouillon* (water, prei*, wortel*, ui*, selderij*, lavas*, tijm*, rozemarijn*, knoflook*, kruidnagel*, laurierblad*), bloem van spelttarwe*, paneermeel* (meel van spelttarwe*, zout, gist), Jerseykaas* 12%, palmolie*, blauwe kaas* 1%, slagroom* (melk), eigeel*, battermix* (bloem van spelttarwe*, maismeel*), zout, peterselie*, worcestersaus* (soja*), citroensap*, kruiden* en specerijen* (selderij*, curcuma*), Hot Pepper sauce*, verdikkingsmiddel(agar agar en carrageen)

° Duurzaam palmolie (RSPO)

* Van biologische afkomst

Allergenen: zie voor allergenen ingrediënten in VET gedrukte letters. Gefabriceerd in een fabriek waar ook pinda’s worden verwerkt.

Kan sporen van aardnoten, schaalvruchten, mosterd, sesamzaad, lupine bevatten.

Terug naar het assortiment

bottom of page