Jerseykaas kroket

Nieuw in ons assortiment zijn de biologische Jerseykaas kroketten en Jerseykaas minikroketten. Deze snack is ook geschikt voor uw reguliere vegetarische gasten. 

Jerseyhoeve Bio Schorren produceert kaas van 100% Jerseymelk die vervolgens een jaar op houten planken mag rijpen. De kaas bevat een mooi kristal en de structuur is bijzonder romig. “Supreme Best of the Best 2020” bij de International Cheese Awards in Engeland!

Biologisch en 100% spelt

Zoals bij al onze snacks is de salpicon van de Jerseykaas kroket bereid met echte bouillon getrokken van verse biologische groenten en kruiden. De bros krokante korst is gemaakt van speltpaneermeel van biologische oorsprong.

De kroketten wegen 70 gram en worden geleverd in dozen van 21 stuks. 

Ga naar onze contactgegevens en vraag vrijblijvend een proefpakket aan.

Ingrediënten

Bouillon*(water, specerijen* groenten* o.a. bleekselderij*, kruiden*), speltbloem*, plantaardig vet*, Jerseykaas van koemelk, kruiden*, specerijen*, gelatine, paneermeel* (speltmeel*, zout*, gist*). *= van biologische oorsprong.

Bevat de allergenen: spelt (gluten), bleekselderij, koemelk.

Let op: de kaas is niet vegetarisch gestremd.

Bereidingsadvies

  • Baktijd (friteuse 175 ⁰C) bevroren: 7 minuten / ontdooid 4 minuten.

  • Frituur niet teveel snacks tegelijk en probeer de snacks los van elkaar (met tussenruimte) te bakken.

Bewaaradvies

  • In de vriezer (max. -18 ⁰C) minstens 3 maanden, raadpleeg THT-datum.

  • In de koelkast (max. 7 ⁰C) 3 dagen.

Terug naar het assortiment