Groente/Parmezaan kroket
In de groente/Parmezaan kroketten van Royal Spelt zitten echte stukjes biologische groenten. Ze zijn bereid met een vleugje Italiaanse Parmezaan Montello, een biologisch geproduceerde kaas.
De groente/Parmezaan kroketten zijn ook geschikt voor uw vegetarische gasten. De Parmezaanse kaas is vegetarisch gestremd.
Biologisch en 100% spelt
Zoals bij al onze snacks is de salpicon van de groente/Parmezaan kroket bereid met echte bouillon getrokken van verse biologische groenten en kruiden. De bros krokante korst is gemaakt van speltpaneermeel van biologische oorsprong.
De kroketten wegen 80 gram en worden geleverd in dozen van 20 stuks.
Ga naar onze contactgegevens en vraag vrijblijvend een proefpakket aan.
Bereidingsadvies
Gebruik altijd een timer! Frituur in schone frituurolie op 175°C. Ontdooid circa 3½ minuut, bevroren 6 tot maximaal 7 minuten. Let op dat de producten niet tegen elkaar aanliggen tijdens het frituren. De producten niet half ontdooid bereiden. Baktijd en temperatuur nooit overschrijden. Niet te veel tegelijk: wij adviseren 1 kroket per liter frituurolie. Laat voor het beste resultaat de kroket na het frituren één minuut rusten voor consumptie.
Bewaaradvies
-
In de vriezer (max. -18 ⁰C) minstens 3 maanden, raadpleeg THT-datum.
-
In de koelkast (max. 7 ⁰C) 3 dagen.
Ingrediënten
Bouillon* (water, prei*, wortel*, ui*, selderij*, lavas*, tijm*, rozemarijn*, knoflook*, kruidnagel*, laurierblad*), groenten* 20% (doperwten*, wortel*, sperziebonen*, prei*, maïs*, ui*), paneermeel* (meel van spelttarwe*, zout, gist), bloem van spelttarwe*, palmolie*, water, Italiaanse KAAS* 3,5% (melk, zout, stremsel), zout, battermix* (bloem van spelttarwe*, maismeel*), peterselie*, tomatenpuree*, kruiden en specerijen (o.a. witte peper*, nootmuskaat*), verdikkingsmiddel(agar agar en carrageen)
° Duurzaam palmolie (RSPO)
* Van biologische afkomst
Allergenen: zie voor allergenen ingrediënten in VET gedrukte letters. Gefabriceerd in een fabriek waar ook pinda’s worden verwerkt.
Kan sporen van aardnoten, schaalvruchten, mosterd, sesamzaad, lupine bevatten.