Het verhaal van Royal Spelt Snacks

Royal Spelt is in 2014 opgericht door Michael Kapoen en Fabienne Muller, met als doel: Goede gezondere snacks maken die gewoon ontzettend lekker zijn!

In 2010 maakte ik, Michael Kapoen voor het eerst een kroketje voor mezelf en mijn gezin.

De reden hiervoor was dat ik een intolerantie voor tarwe heb. Op dat moment werden alle kroketten van tarwe gemaakt, bovendien werden de grote merken op grote schaal met kunstmatige toevoegingen geproduceerd. Ik kon deze kroketten niet verdragen en had hierdoor al een jaren geen kroket meer gegeten. Mijn trek in een lekker kroketje werd alleen maar groter!

Op een goede dag zette ik een grote pan op met heel veel verse groenten en kruiden met mooie stukken biologisch rundvlees. Vervolgens liet ik de pan 20 uur op een zacht vuurtje garen, zodat alle smaken goed met elkaar samen kwamen. De geur alleen al deed ons watertanden.

Als jij ze maakt, verkoop ik ze!

Het maken van kroketjes was niet makkelijk, maar iedereen hielp mee. Het uiteindelijke resultaat was zo goed en bijzonder dat mijn vrouw, Fabienne Muller, zo enthousiast werd over de smaak, dat zij mij doorlopend heeft proberen over te halen om de kroketjes en bitterballen in grotere hoeveelheden te produceren. Zij was zo overtuigd van de absolute klasse en goede smaak, dat zij mij drie jaar lang heeft lopen overtuigen om een kroketten/bitterballen bedrijf te starten. Ze zei: "Als jij ze maakt, verkoop ik ze!"

 

In 2015 hebben wij samen daadwerkelijk de stap gezet en Royal Spelt Snacks B.V. opgericht en produceren nu de snacks volgens onze principes:

  • Lekkere snacks, maar 'verantwoord' geproduceerd

  • Uitsluitend 100% spelt

  • Bouillon rijkelijk getrokken van verse groenten en kruiden

  • Puur en eerlijk,

  • Geen kunstmatig kleur-, geur- en smaakstoffen

  • Biologisch

  • Onderscheidend

Royal Spelt. Puur natuur en 100% spelt.

Royal Spelt Snacks B.V.  

KvK te Utrecht, nr.: 63141531

BTW Nr.: 8551.10.120.B01 

Adres: Hoge Dijk 34

3401 RD, IJsselstein. 

Mail: info@royalspelt.nl

SKAL: 103429

NL-BIO-01

EU Landbouw / Niet EU Landbouw