Biologische rundvleeskroketten; de lekkerste!

De rundvlees kroket; het bekendste en lekkerste kroketje onder de liefhebbers... Als het tenminste biologisch is! En laat dat nu precies zijn waar wij bij Royal Spelt zoveel aandacht aan schenken, zodat u uw gasten een (h)eerlijke en verantwoorde snack kunt serveren! 

Een goede rundvleeskroket is knapperig van buiten, smeuïg van binnen en geeft een explosie van smaken in de mond. Om zo’n kroket te maken zijn goede rundvleeskroket ingrediënten van groot belang! Wij begrijpen dat als geen ander en zijn daarom trots op ons authentieke recept, speciaal voor dat beetje extra passie en liefde in de horeca! 

Vraag een gratis proefpakket aan.png

Biologisch rundvlees, dat proef je!

Het geheim van een goede rundvleeskroket begint met goed en mals vlees, en wel biologisch rundvlees! Alleen het vlees van de biologische melkkoe voldoet aan onze standaard. De bewuste keuze voor biologisch vlees, waarbij een hoge kwaliteit van leven wordt gegarandeerd, maken van onze rundvleeskroketten de trotse dragers van het hoogst haalbare (3-sterren) 'Beter Leven'-keurmerk. Dit maakt onze biologische rundvleeskroket niet alleen een eerlijke en verantwoorde keuze, maar ook een kwalitatief hoogstaand product. 

 

Om het vlees goed op smaak te brengen trekken wij voor iedere oplage een stevige bouillion, waarin het malse vlees gedurende een uur op smaak wordt gebracht. Naast de hoogwaardige kwaliteit van het vlees, zijn ook de groenten en kruiden in de bouillion van natuurlijke afkomst. De stevige en volle structuur van het vlees, omhuld door een knapperige korst, maakt van elke hap een goedgevulde bite. Bied uw gasten een ambachtelijke rundvleeskroket zoals een rundvleeskroket hoort te zijn!

Meer lezen over Royal Spelt en onze kernwaarden? Lees hier meer over wat ons nu écht anders maakt!

Lekker, verantwoord en biologisch

Wat maakt de Royal Spelt rundvleeskroket anders dan vele andere rundvleeskroketten? Simpel: onze biologisch verantwoorde grondslag. 

 

Onze passie voor verantwoord eten, maakt dat we gebruik maken van de mooiste en meest verse, biologische ingrediënten.De biologische producten waarmee wij werken zijn wat ons betreft dan ook de hoofdingrediënten voor onze kwaliteitsgarantie.De natuurlijke afkomst van onze ingrediënten, zorgen namelijk niet alleen voor de geweldige smaak, maar maken onze snack ook een verantwoord tussendoortje. Waar snacks vaak bekend staan als ongezond, zijn de rundvleeskroketten van Royal Spelt zonder kunstmatige toevoegingen daarentegen juist een gezonde keuze. Dit maakt onze rundvleeskroketten 100% biologisch en 1000% lekkerder (en gezonder) dan andere!

       De kracht van een Royal Spelt ligt in de                    voor                                  en verantwoord eten en onze

                             bereiding.

 passie 

biologisch

ambachtelijke

 

Royal Spelt, natuurlijk biologisch!

Puur natuur en hoogwaardige ingrediënten zijn onze trotse, geheime wapens en zorgt voor onze overheerlijke en onderscheidende snack. Hiermee kunt u, snack na snack, de hoogste kwaliteit bieden aan uw gasten.

De ambachtelijke bereiding vol passie en aandacht proef je in elke hap en maakt het bezoek en de beleving van uw gasten compleet. Onze passie voor kwaliteit, gezondheid en voorliefde voor lekker eten, maakt de biologische kroketten van Royal Spelt de beste en de lekkerste!

​​

       Royal Spelt; altijd een                        keuze!

bewuste

Rundvleeskroketten ingrediënten:

Om onze kroket een explosie van smaak te geven, gebruiken wij voor onze biologische rundvleeskroketten en bitterballen uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Kunstmatige toevoegingen horen hier dus absoluut niet thuis! Zoals bij elk recept, ligt ook het succes van een rundvleeskroket in goede ingrediënten en de ambachtelijke bereiding ervan. Zo zijn al onze ingrediënten vers en bestaat elke kroket uit maar liefst 23% rundvlees. Dat is nog eens om je vingers bij af te likken!

- Verse bouillon* (water, wortel, ui, prei, selderij*, diverse kruiden* en specerijen*)

- Diverse kruiden* en specerijen* (o.a. laurier*, kruidnagel*, peper*, koriander*), 

- 23% rundvlees*

- Speltbloem*

- Plantaardig vet*

- Uien*

- Gelatine* (rund)

- Zeezout, Mosterd* (o.a. kurkuma*, venkel*, koriander*)

- Speltpaneermeel (Speltbloem*, gist, zout)

*=van biologische oorsprong

* Bevat de allergenen: spelt (gluten), selderij, mosterd

Bereidingswijze rundvleeskroketten:

  1. Verwarm de friteuse tot 175 ⁰C

  2. Frituur bevroren snacks gedurende 7 minuten en ontdooide snacks gedurende 4,5 minuten.

  3. Frituur niet te veel snacks tegelijkertijd en houd voldoende afstand tussen de snacks tijdens de bereiding.