Vegetarische kroketten en bitterballen


Groentekroket en groentebitterbal 

De salpicon van onze groentesnacks bestaat voor een kwart uit biologische groenten. Uw gasten proeven echte stukjes groenten.

Jerseykaaskroket en Jerseykaas minikroketje

De zorgvuldig door ons geselecteerde kaas van Jerseymelk heeft een jaar op hout gerijpt en is bijzonder romig. "Supreme Best of the Best 2020” bij de International Cheese Awards in Engeland!

Groente/Parmezaankroket en Groente/Parmezaan bitterbal

De groente/Parmezaan snacks van Royal Spelt zijn bereid met een vleugje Italiaanse Parmezaan Montello, een biologisch geproduceerde en vegetarisch gestremde kaas. 

Oesterzwamkroket en oesterzwambitterbal

Snacks gemaakt van plukverse oesterzwammen van onze duurzaam werkende teler. De zachte smaak van de oesterzwam komt in onze snacks uitstekend tot zijn recht.

BIOLOGISCHE_GROENTE_KROKETTEN.jpg
BIOLOGISCHE_KAASKROKET2.jpg

Verrassend smaakvol

 

Of het nu gaat om vegetarische snacks of snacks waar wel vlees in is verwerkt, Royal Spelt maakt alleen maar gebruik van biologische ingrediënten. 

In al onze snacks verwerken we meel van hoogwaardige speltbloem in plaats van tarwe. Zo kunnen ook uw gasten met een tarwe intolerantie zonder problemen genieten van onze bitterballen en kroketten.

Heerlijke geurende vegetarische snacks met een verrassend goede smaak. Een smeuïge, rijk gevulde salpicon omhuld door een broskrokante smaakvolle korst. Laag aan calorieën, vet en zout. 

Actueel 

 

De vegetarische consument kiest ervoor om geen producten te nuttigen die afkomstig zijn van gedode dieren zoals vlees en vis.

Er zijn een aantal redenen waarom consumenten tegenwoordig kiezen voor een vegetarische levensstijl. Sommigen, omdat ze het onnodig vinden dat dieren moeten sterven om ons van voedsel te voorzien. Anderen vinden dat de leefomstandigheden van de dieren die gekweekt worden voor de voedselproductie erg te wensen overlaat. Weer andere mensen willen goed zorgen voor het milieu en de vleesindustrie is erg vervuilend.

Bovendien verkleint vegetarisch eten de kans op ziektes vanwege een laag gehalte aan cholesterol, vet en zout. 

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg