Heerlijke biologische vegetarische snacks op het menu

Bent u op zoek naar vegetarische snacks voor op het menu? Lees hier alles over gezonde, biologische vegetarische snacks waar uw klant blij van wordt.

VEGANISTISCHE KROKETTEN

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET

Ook bij Royal Spelt kiezen we voor een gezonde levensstijl en willen we tegemoet komen aan de behoefte van uw klanten om gezond te eten. Of het nu gaat om vegetarische snacks of snacks waar vlees in is verwerkt, we produceren onze producten volledig biologisch, omdat we gebruik willen maken van eerlijke grondstoffen.

Een vegetarische klant kiest ervoor om geen producten te nuttigen die afkomstig zijn van gedode dieren zoals vlees en vis. Er zijn veel redenen waarom klanten tegenwoordig kiezen voor een vegetarische levensstijl. Sommigen, omdat ze het onnodig vinden dat dieren moeten sterven om ons van voedsel te voorzien. Anderen vinden dat de leefomstandigheden van de dieren die gekweekt worden voor de voedselproductie heel erg te wensen overlaat. Weer andere klanten willen goed zorgen voor het milieu en de vleesindustrie is erg vervuilend. Bovendien verkleint vegetarisch eten de kans op ziektes en veel klanten kiezen hier dan ook voor, omdat ze minder cholesterol en vetten binnen krijgen die de kans op hart- en vaatziektes vergroten.

Biologische Kroket Groente Parmezaan

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN BITTERBAL

Waarom kiezen uw klanten voor 100% biologische vegetarische snacks? Dat heeft meer dan één reden. In de eerste plaats willen ze dat er geen kleur-, geur-, en smaakstoffen worden gebruikt of andere toevoegingen die niet zijn toegestaan. Vervolgens willen ze dat er in de niet- vegetarische snacks vlees gebruikt wordt dat afkomstig is van biologische veehouders. Omdat deze dieren een veel beter bestaan hebben dan hun soortgenoten in andere veehouderijen. Bovendien kiezen klanten die vegetarisch eten hier bewust voor, omdat de dieren ook geen preventieve antibiotica en hormonen toegediend krijgen. Een derde reden is dat ze willen dat er voor de groenten in gewone, veganistische en vegetarische snacks, gebruik wordt gemaakt van groenten die met hun wortels in de grond hebben gestaan, zelfs als het groenten zijn, gekweekt in kassen. Ze willen dat de groenten afkomstig zijn van een biologische boer die natuurlijke mest gebruikt voor zijn gewassen en die voldoende tijd krijgen om te groeien. Tenslotte willen klanten die er bewust voor kiezen om biologisch, vegetarisch te eten dat die boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

Redenen genoeg voor veel van uw klanten om bij u terug te komen, als u hen met biologische vegetarische snacks, de mogelijkheid biedt gezond en eerlijk te snacken.

 

BIOLOGISCHE GROENTE KROKETTEN

Aan die wensen willen wij dan ook zeker tegemoet komen en meer dan dat. Naast de 100% biologische vulling van onze vegetarische snacks is ook het paneermeel dat we gebruiken een gezonde variant op de gebruikelijke paneermeel. Voor onze vegetarische snacks gebruiken we namelijk paneermeel van speltbloem. Dit is een beter alternatief voor tarwe. Steeds meer klanten kiezen namelijk bewust niet meer voor tarwe, omdat het minder gezond is dan Spelt. Tarwe is niet goed voor de gezondheid en kan gezondheidsproblemen veroorzaken zoals intolerantie. Klanten die daar een probleem mee hebben, kunnen zonder problemen genieten van onze vegetarische snacks.

Biologische kroketten en bitterballen

Heerlijke geurige vegetarische snacks met een fantastische smaak, smeuïge en rijkgevuld met een smaakvolle korst, laag aan calorieën, vet en zout. Wilt u uw bewuste klanten iets bijzonders aanbieden? Bied hun dan onze hoogwaardige kwaliteitsproducten aan en u zult zich zonder twijfel gaan onderscheiden in de concurrerende markt!

VEGETARISCHE KROKETTEN