De lekkerste veganistische snacks op het menu, klant is koning!

 

Zoekt u veganistische snacks om uw klanten aan te bieden? Veganistische snacks van Royal Spelt zijn 100% biologisch en een verrijking op het menu.

Je hoort het steeds vaker dat mensen, uw potentiële klanten, er voor kiezen om vegan te gaan leven, omdat ze bijvoorbeeld gezonder willen leven, omdat ze zorg willen dragen voor het milieu of omdat ze dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen. Vaak is dit laatste de voornaamste reden en dat is niet zo gek gezien de vreselijke beelden die soms te zien zijn op tv. Daarnaast wordt er door meerdere studies aangetoond dat een veganistische dieet veel voordelen heeft voor de gezondheid en daar wordt veel belang aangehecht door een steeds groter wordend deel van de klanten. Het biedt hun bescherming tegen bepaalde ziektes en kan ondersteuning bieden als uw klant probeert om gewicht te verliezen.

VEGANISTISCHE KROKETTEN

Maar dat klanten ervoor kiezen om vegan te leven, wil niet zeggen dat ze niet eens graag een lekkere snack wilt nuttigen. Zo af en toe eens een heerlijke bitterbal of kroket kunnen verorberen, zullen ze ongetwijfeld leuk vinden! Gelukkig kunt u hen de veganistische snacks van Royal Spelt aanbieden. Heerlijke bitterballen en kroketten die ervoor zorgen dat u uw klanten die veganistische willen eten veganistische snacks als alternatief kunt aanbieden. Hiermee kunt u zich onderscheiden van uw concullega’s in de branche.

De veganistische snacks van Royal Spelt zijn 100% biologisch. Ze zijn geschikt als lunchgerecht, maar ook als borrelhapje of om uw klanten te verwennen tijdens evenementen.

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

In het assortiment van Royal Spelt vindt u de volgende veganistische snacks terug:

• De oesterzwam kroket of bitterbal

Deze veganistische snacks worden van plukverse oesterzwammen gemaakt van topkwaliteit! Ze komen van een teler die de paddenstoelen op duurzame manier teelt en ze zijn rijk aan eiwitten, mineralen en aminozuren en bevatten heel weinig vetten. Bovendien bevatten deze veganistische snacks veel vezels waardoor ze voedzaam zijn en goed voor de gezondheid van uw klant. Doordat er voor deze veganistische snacks geen vlees wordt gebruikt, dragen ze bij aan verduurzaming. De vulling van de snacks is 100% biologisch en voor de korst wordt gebruik gemaakt van 100% biologische spelt. Zelfs klanten met een tarwe intolerantie zullen kunnen genieten van deze heerlijke snacks op uw menukaart.

• De veganistische groentekroket of -bitterbal

Laat uw klanten genieten van onze veganistische groentekroket of -bitterbal met een heerlijke biologische vulling, omhuld met een verrassend laagje speltpaneermeel, de lekkerste die ze ooit hebben gegeten en de reden dat ze bij u terug zullen komen.

VEGANISTISCHE KROKETTEN

BIOLOGISCHE OESTERZWAM KROKET

Royal Spelt kiest ervoor om biologische veganistische snacks aan te bieden, omdat deze snacks gemaakt zijn van eerlijke grondstoffen die het allerbeste bieden voor u, uw klanten, maar ook voor de dieren en het milieu. We kiezen voor biologische veganistische snacks, omdat we ons steentje willen bijdragen aan een beter milieu, maar ook omdat steeds meer van het cliënteel het heel belangrijk vindt dat:

1. Er geen kleur-, geur,- en smaakstoffen in de producten zitten die worden gebruikt voor het maken van biologische veganistische snacks.

2. Groenten en fruit meer tijd krijgen om te groeien en altijd met de wortels in de grond staan en dat de grond wordt bemest met natuurlijke voedingsstoffen, waardoor de kringloop van de natuur in stand wordt gehouden.

3. Biologische boeren een juiste prijs ontvangen voor hun producten.

Door te kiezen voor een Eko-graan bieden de snacks van Royal Spelt u en met u ook uw klanten een alternatief voor tarwe. Spelt is gezonder doordat er meer voedingsstoffen in zitten en bovendien is het beter verteerbaar. De beste snacks ter wereld als aanvulling op uw menukaart en voor het tevreden stellen van uw klanten, vindt u zonder twijfel bij Royal Spelt.