Veganistische kroketten en bitterballen

 

Oesterzwamkroket en oesterzwambitterbal 

 

Deze veganistische snacks worden gemaakt van plukverse oesterzwammen van onze teler die de paddenstoelen op een duurzame manier teelt. Oesterzwammen zijn rijk aan eiwitten, mineralen, aminozuren, vezels en bevatten heel weinig vetten.  


Groentekroket en groentebitterbal 

 

De salpicon van onze groentesnacks bestaat voor een kwart uit groenten en wordt omhuld door een bros krokante korst van 100% speltpaneermeel. Uw gasten proeven echte stukjes groenten.

BIOLOGISCHE_OESTERZWAM_KROKET.jpg
BIOLOGISCHE_GROENTE_KROKETTEN.jpg

Verrassend smaakvol

 

Of het nu gaat om veganistische snacks of snacks waar wel dierlijke producten in zijn verwerkt, Royal Spelt maakt alleen maar gebruik van biologische ingrediënten.

In al onze snacks verwerken we meel van hoogwaardige speltbloem in plaats van tarwe. Zo kunnen ook uw gasten met een tarwe intolerantie zonder problemen genieten van onze bitterballen en kroketten.

Heerlijke geurende veganistische snacks met een verrassend goede smaak. Een smeuïge, rijk gevulde salpicon omhuld door een broskrokante smaakvolle korst. Laag aan calorieën, vet en zout. 

Actueel

Je hoort steeds vaker dat consumenten er voor kiezen om veganistisch te gaan leven. Bijvoorbeeld omdat ze gezonder willen leven, omdat ze zorg willen dragen voor het milieu of omdat ze dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen. Meerdere studies tonen aan dat een veganistisch dieet veel voordelen heeft voor de gezondheid. 

De veganistische snacks van Royal Spelt bevatten geen dierlijke producten als vlees, vis, kaas of ei en zijn 100% biologisch.

 

Ze zijn geschikt als lunchgerecht, als borrelhapje en om uw gasten te presenteren tijdens evenementen.

VEGETARISCHE BITTERBALLEN.jpg