Heerlijke en gezondere groentekroketten kopen

Waarom groentekroketten kopen met een jasje van spelt?

Bent u een horecaondernemer die zijn steentje bij wil dragen aan een beter milieu en die steeds weer op zoek is naar een gezonder alternatief voor de gerechten die op het menu staan? Dan kunt u biologische groentekroketten kopen in een jasje van spelt, die met vakmanschap zijn gemaakt, met inzet, overtuiging en aandacht voor het vervaardigen van de snacks.

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg

Biologische Groente Parmezaan Kroket

Biologische kroketten en bitterballen.jp

Biologische kroketten en bitterballen

Dat steeds meer mensen biologisch gaan eten is het logische gevolg van het feit dat er bij de productie van biologische voeding rekening wordt gehouden met de natuur, de mens en het dier. Dieren die op biologische wijze worden gevoerd en onderhouden krijgen bijvoorbeeld veel meer ruimte om te grazen, koeien moeten minstens 120 dagen in het jaar buiten staan in de wei en geven hierdoor melk met minder verzadigd vet. Er wordt geen kunstmest gebruikt, maar natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD_SLA.jpg

Bij Royal Spelt maken we de kroketten gezond en zo lekker als u ze nog nooit heeft geproefd, waardoor u niets anders meer wilt dan onze groentekroketten kopen.

VEGETARISCHE KROKETTEN.jpg

Vegetarische Kroketten

Biologisch fruit en groente staat met wortels in de grond en worden bemest met natuurlijke mest, wat de kringloop op de biologische boerderij in stand houdt. Ook krijgt het fruit en de groente meer tijd om te groeien. Zo worden bijvoorbeeld de oesterzwammen uit onze Oesterzwam kroket bij een duurzame teler aangekocht die de voedingsbodem zelf samenstelt uit biologische stro en hooi uit het bedrijf zelf.

Biologische Kroketten

Als u zich wilt onderscheiden van uw concullega’s in de sector, kunt u onze biologische groentekroketten kopen en op uw menukaart zetten. Uw vegetarische en veganistische klanten zullen u er dankbaar voor zijn, maar ook anderen zullen na het proeven van onze groente- of vleeskroketten zich afvragen waar u zulke lekkere groentekroketten kopen kunt. Natuurlijk wilt u weten waarom onze biologische kroketten zich onderscheiden van andere soorten:

1. Ze zijn gemaakt van 100% spelt

2. Ze zijn gemaakt van biologische, eerlijke en duurzame grondstoffen

3. Ze zijn geschikt voor vegetariërs of veganisten

4. Ze zijn een gezonder alternatief

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg
BIOLOGISCHE_GROENTE_KROKETTEN.jpg

Biologische Groente Kroketten

Ook voor een borrel of allerlei soorten evenementen kunt u groentekroketten kopen en aanbieden aan het publiek. Ze zijn uitermate geschikt voor een publiek dat hogere eisen stelt aan de catering.

Biologische Kroket Groente Parmezaan

Met onze biologische kroketten biedt u uw klanten een bijzondere snack die ontwikkeld is vanuit enkele uitgangspunten:

• We willen dat klanten groentekroketten kopen die 100% biologisch, puur en eerlijk zijn.

• We willen dat onze duurzame kroketten voedzaam zijn, daarom gebruiken we spelt.

• We willen kwaliteitsvolle kroketten maken die smaakvol zijn en de klant voldoening geven.

• We willen dat onze biologische kroketten rijkgevuld zijn en doen dit met groente, rundvlees of kaas.

• We willen dat groentekroketten kopen, kan worden gedaan door mensen die last hebben van allergieën of een intolerantie en zijn daarom allergenen bewust.

• We houden onze groentekroketten vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen

• We maken de bouillon van onze smaakvolle groentekroketten van verse groenten en kruiden, waarbij het zout- en vetgehalte bewust laag wordt gehouden.

VEGANISTISCHE KROKETTEN.jpg

Veganistische Kroketten