Groentekroketten bestellen

Rijkgevulde, duurzame en smakelijke groentekroketten bestellen

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg

Biologische Kroket Groente Parmezaan

Als we het hebben over een kroket dan bedoelen we meestal een vlees-kroket. De kroket is vooral in Nederland een erg gewilde snack die heerlijk smaakt bij een portie friet of op een broodje met een beetje mosterd, mayonaise of een andere saus. In België wordt met een kroket meestal een aardappelkroket bedoeld, die gegeten wordt ter vervanging van aardappelen of frietjes. Daarnaast bestaan er ook kaaskroketten, kipkroketten, garnaalkroketten, etc. Maar weet u dat u tegenwoordig ook heerlijke groentekroketten bestellen kunt?

Voor ons is vlees- of groentekroketten bestellen geen probleem, maar dat is niet altijd zo geweest. Men vermoedt dat de eerste vleeskroket in de 18e eeuw al gemaakt werd in Frankrijk en in die tijd enkel en alleen gegeten werd door de elite. Er staat namelijk al een recept voor kroketten of zoals de Fransen zeggen ‘croquets’ in het receptenboek ‘Le cuisinier et bourgeois’ dat in 1705 werd geschreven. Deze kroketten bestonden uit losse stukjes vlees (geen ragout) die werden gepaneerd en gefrituurd. De rest van de bevolking begon pas vanaf 1800 kroketten te eten die bestonden uit restjes van geslacht vlees en werden gebakken in de koekenpan.

VEGANISTISCHE KROKETTEN.jpg

Veganistische Kroketten

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD_MET_AUGU

Na de Tweede Wereldoorlog besloten zaken als Kwekkeboom en van Dobben de kroket aan te bieden. Deze kroketten werden met de hand gemaakt. Met de opkomst van de snackbars werden kroketten steeds meer verkocht en later werden ze aangeboden in de supermarkten. Dankzij de hedendaagse technologie is vlees- en groentekroketten bestellen via het internet mogelijk geworden.

Biologische Korketten

Het wordt tegenwoordig steeds normaler om vegetarisch te eten of zelfs vegan en de producenten van kroketten spelen daar natuurlijk op in door plantaardige kroketten te maken. Groentekroketten bestellen, is dan ook iets wat stilletjes aan ingeburgerd raakt. Om het nog gezonder en duurzamer te maken, kunt u bij Royal spelt groentekroketten bestellen die gemaakt zijn van 100% spelt in plaats van tarwe. Dankzij de rijkgevulde ragout, gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve ingrediënten en het feit dat ze nog op een ambachtelijke manier worden gemaakt, kunt u deze groentekroketten bestellen als u bewust gezonder wilt leven.

VEGETARISCHE KROKETTEN.jpg

Vegetarische Kroketten

Biologische kroketten en bitterballen.jp

Groentekroketten bestellen bij Royal Spelt is kiezen voor duurzaamheid want:

• spelt is beter verteerbaar, hoogwaardiger en gezonder

• de bouillon bestaat uit verse biologische groenten, kruiden, kaas en vlees

• er wordt op een ambachtelijke manier gewerkt

• conserveermiddelen worden gebannen

• kleur-, geur- en smaakstoffen worden niet gebruikt

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD_SLA.jpg

Biologische Kroketten

Biologische kroketten

Uit het biologische assortiment van Royal Spelt kunt u de volgende groentekroketten bestellen:

1. De vegetarische met biologische Parmezaanse kaas gevulde groentekroket.

2. De veganistische groentekroket.

3. And last but not least, de veganistische Oesterzwam kroket waarvan de gebruikte oesterzwammen duurzaam geteeld worden.

Nergens anders in Nederland kunt u groentekroketten bestellen die gemaakt zijn van Spelt. Onze snacks worden exclusief aangeboden aan horecaondernemers die zich bewust bezig houden met lekkere voeding die daarnaast ook nog eens gezond is. Wij willen op een eerlijke en verantwoorde manier onze producten maken en zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Dat komt ook tot uiting in onze slogan “Puur natuur in een jasje van spelt". De lat voor het maken van onze producten ligt erg hoog, we willen dan ook graag de lekkerste, duurzaam vervaardigde kroketten maken.

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg

Biologische Kroket Groente Parmezaan