Groentekroketten gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

De groentekroketten van Royal Spelt een gezonder alternatief

De kroket heeft bij veel mensen een slechte reputatie en dat is begrijpelijk, want de kroket wordt gebakken in de frituurpan en dat vinden we ongezond. Toch is een kroket gezonder dan een sneetje kaas. Dat heeft te maken met het feit dat het vet dat tegenwoordig gebruikt wordt om te frituren plantaardig is, vol onverzadigde vetten. Een sneetje kaas bevat veel meer verzadigde vetten dan een kroket en dat maakt kaas eigenlijk ongezonder dan een kroket. Dit geeft ons natuurlijk geen vrijkaartje om elke dagmeerdere broodjes kroket naar binnen te werken, maar toont wel aan dat we vaak een verkeerd idee hebben van wat gezond is en wat niet.

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg

Biologische Groente Parmezaan Kroket

VEGETARISCHE KROKETTEN.jpg

Een gezonder alternatief voor de gewone kroket zijn de groentekroketten van Royal Spelt. De eerste kroket ter wereld die van 100% spelt is gemaakt en met 23% groente. Naast het feit dat de kroketten niet van tarwe, maar van spelt worden gemaakt, wordt de vulling van de kroketten samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Hieraan danken de kroketten hun heerlijke smaak.

Vegetarische Kroketten

In het assortiment kroketten van Royal spelt vindt u 2 soorten biologische groentekroketten terug namelijk de vegetarische en de veganistische groentekroketten.

VEGANISTISCHE KROKETTEN.jpg

Veganistische kroketten

Biologische kroketten en bitterballen.jp

U vraagt zich misschien af wat veganistische groentekroketten in ons assortiment doen. Bij Royal Spelt willen we ons onderscheiden van de grote menigte door mee te werken aan het ontlasten van het milieu en te gaan voor duurzaamheid. Dat proberen we dan ook onder andere te verwezenlijken in onze veganistische, biologische oesterzwam- en groente- / groente/Parmezaankroketten. We halen onze grondstoffen niet zomaar ergens vandaan, de lat voor de keuze hiervan ligt erg hoog. We kozen dan ook voor een teler die op een duurzame manier werkt. Het bedrijf waar de oesterzwammen vandaan komen, is een groot geheel van dieren, planten en bodem, zodat niets verloren gaat.

Biologische kroketten en bitterballen

  • Het verschil tussen de veganistische en vegetarische groentekroketten is dat er in de vegetarische groentekroket kaasaanwezig is om de smaak iets te verfijnen of ze juist een pittigere smaak te geven. Om het nog leuker te maken, bieden we verschillende soorten veganistische en vegetarische groentekroketten aan:

    • De veganistische Oesterzwamkroket zoals hierboven al vernoemd

    • De veganistische groentekroket


     

De vegetarische groente/Parmezaankroket

BIOLOGISCHE_GROENTE_KROKETTEN.jpg

Biologische Groente Kroketten

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg

De ragout van biologische groentekroketten bestaat uit 25% groente en een bouillon gemaakt van verse groenten en kruiden waarna deze voorzien wordt van een heerlijke laag paneermeel van 100% biologische spelt.

• De vegetarische groentekroketten met Parmezaan

De Parmezaan in deze kroketten is vegetarisch gestremd en er wordt gebruik gemaakt van carrageen in plaats van gelatine.

Biologische Kroket Groente Parmezaan

Onze kroketten zijn gezonder en erg voedzaam omdat ze rijk zijn aan eiwitten, mineralen en aminozuren en daarnaast weinig vetten bevatten. Ze zijn interessanter als het op de prijs aankomt, erg lekker en hierdoor ook erg gewild bij onze klanten.

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD.jpg
BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg

Biologische Groente Parmezan Kroket

Wilt u zich als horecaondernemer onderscheiden van uw concurrenten? De groentekroketten van Royal Spelt geven u de kans om klanten die bewust kiezen voor duurzaamheid een speciale snack aan te bieden die daaraan tegemoet komt.

Biologische Kroketten