Gezonde snacks een gezonde aanvulling op uw menukaart

Wilt u uw klanten tegemoet komen en gezonde snacks aanbieden? Maak kennis met de gezonde snacks van Royal Spelt en verras uw klanten. Succes gegarandeerd.

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD_MET_AUGU

BIOLOGISCHE KROKETTEN MET BROOD MET AUGURK

Wat we eten heeft invloed op hoe we ons voelen en steeds meer klanten worden zich daar bewust van. Daardoor houden ze zich bezig met het uitzoeken van hoe ze op de beste manier bewuste en gezonde voeding kunnen nuttigen. In de winkel gaan ze op zoek naar het etiket en controleren ze waar het eten vandaan komt en welke voedingsstoffen erin zitten.

Gezond eten is niet zo moeilijk en eigenlijk erg leuk waardoor steeds meer klanten ervoor kiezen om hier thuis mee aan de slag te gaan. Vooral, omdat ze van gezonde voedingsstoffen minder eten, want het geeft langer een verzadigd gevoel, maar ook omdat ze door gezond te eten beter kunnen slapen, zich beter kunnen concentreren en het de weerstand verhoogt. Hoeveel leuker is het dan voor de klant als hij weet dat hij in zijn favoriete restaurant, gewoon lekker gezond verder kan eten. Daar wordt hij alleen maar vrolijk van en dat maakt dat hij de volgende keer weer kiest voor uw restaurant.

VEGETARISCHE BITTERBALLEN.jpg

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

VEGAN_SNACKS_BITTERBALLEN_BIO.jpg

VEGAN SNACKS BITTERBALLEN

VEGAN_MINI_OESTERZWAM_BIO.jpg

VEGAN MINI OESTERZWAM

Met de gezonde snacks van Royal Spelt op het menu onderscheidt u zich van de massa, omdat deze snacks:

• gemaakt zijn met 100% spelt;

• biologisch zijn, eerlijk en duurzaam;

• ook beschikbaar zijn voor veganisten en vegetariërs;

• een gezond alternatief zijn;

• van hogere kwaliteit catering zijn voor uw feest of evenement.

Vaak hebben klanten het idee dat ze geen snacks meer kunnen eten als ze gezond willen leven. Door gezonde snacks op uw menukaart te zetten, toont u dat niets minder waar is en dat er gezonde snacks bestaan die absoluut niet zo slecht zijn. Daarom maken we bij Royal Spelt alleen maar gezonde snacks. Want zelfs als uw klant er een gezonde levensstijl op na houdt, op een feestje of een borrel wil hij of zij toch wel eens een lekkere bitterbal of kroket kunnen eten zonder zich schuldig te voelen.

BIOLOGISCHE SNACKS voor HORECA.jpg

BIOLOGISCHE SNACKS voor HORECA

VEGETARISCH_BITTERBAL_BIO.jpg

Om gezonde snacks te produceren, maken we gebruik van biologische ingrediënten. Dat is niet alleen gezond voor de milieubewuste klant, maar ook beter voor de dieren en het milieu. Het vlees dat we gebruiken voor onze gezonde snacks komt van veehouderijen die hun dieren diervriendelijk behandelen. Voor de groenten in onze gezonde snacks gaan we naar de biologische boer die natuurlijke mest gebruikt voor zijn land en die een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten.

VEGETARISCH BITTERBAL BIO

Voor het laagje paneermeel over de bitterbal of kroket gebruiken we 100% biologische spelt. Een gezonder alternatief voor tarwe en een uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor tarwe. Dit biedt hun de mogelijkheid om deze gezonde snacks te eten zonder ziek te worden.

Biologische_Kroket_Groente_Parmezaan.jpg

Biologische Kroket Groente Parmezaan

BIOLOGISCHE_MINI_KAASKROKET2_15pct.jpg

BIOLOGISCHE MINI KAASKROKET

In ons assortiment vindt u alleen maar gezonde snacks terug die u als horecaondernemer de kans bieden om u te onderscheiden in een markt waar veel concurrentie heerst. U kunt uw klanten die kiezen voor een gezonde levensstijl hiermee een aantal bijzondere gezonde snacks aanbieden, die ervoor zorgen dat ze terug zullen komen:

• Oesterzwam kroketten of bitterballen

• Groente kroketten of bitterballen

• Rundvlees kroketten of bitterballen.

• Mini kaaskroketjes

• Groente/Parmezaan kroketten of bitterballen

• Jersey kaaskroket

Biologische, pure en eerlijke gezonde snacks van verse groenten en kruiden met liefde en aandacht gemaakt en een verrijking op uw menukaart! Bent u geïnteresseerd maar nog niet overtuigd? Als Horeca of catering bedrijf kunt u vrijblijvend een gratis proefpakket aanvragen via onze website.

BIOLOGISCHE_BITTERBAL_DIPPEN.jpg

BIOLOGISCHE BITTERBAL DIPPEN