Bitterballen bestellen van 100% spelt en gegarandeerd biologisch

Veganistische en Vegetarische bitterballen bestellen

Bent u ook zo gek op bitterballen? De bitterbal is bij buitenlanders bekend als een echte Nederlandse specialiteit. Een heerlijke snack voor tussendoor of een aanvulling op een maaltijd met frietjes. Bitterballen zijn een heerlijke traktatie op een verjaardagsfeestje liefst met een beetje mosterd, maar ook wel met een kerriedipje, mayonaise of barbecuesaus.

Bitterballen kun je overal kopen. In elke winkel vind je ze in het diepvriesvak. Je kunt natuurlijk ook zelf bitterballen maken of bitterballen bestellen via het internet.

Voelt u zich ook schuldig als u een portie bitterballen naar binnen hebt gewerkt? Bitterballen en kroketten worden gezien als zonde want ze worden gefrituurd en frietvet is ongezond. Vroeger was dat ook zo. Het frituurvet was erg ongezond en zat vol met transvetzuren die het slechte cholesterol in je bloed verhoogden en de goede cholesterol verlaagden. Maar de afgelopen jaren is er veel veranderd en wordt er steeds minder vet verkocht met transvetzuren.

BIOLOGISCHE SNACKS voor HORECA.jpg

Biologische Bitterballen

VEGETARISCHE BITTERBALLEN.jpg

Vegetarische Bitterballen

Tegenwoordig kun je bitterballen bestellen die gebakken zijn in vloeibare olie zonder transvetzuren. Daarnaast bevat een kroket vlees en tarwebloem. Dankzij de vooruitgang van de wetenschap op het gebied van voeding evolueren voedingswaren en wordt bij het maken van bitterballen de samenstelling aangepast aan nieuwe inzichten op het vlak van gezonde voeding. Zo kun je zonder schuldgevoel bitterballen bestellen.

Wist u dat u bitterballen bestellen kunt die gemaakt worden van 100 % spelt in plaats van tarwe? Een wereldprimeur in Nederland door Royal Spelt op de markt gebracht. De smaak is bijzonder door de rijke vulling met hoogwaardige grondstoffen en doordat ze op ambachtelijke manier worden gemaakt. De bitterballen onderscheiden zich bovendien doordat er biologische grondstoffen worden gebruikt en ze met heel veel zorg en aandacht gemaakt worden.

Bent u iemand die bewust gezonder wil leven, maar wilt u toch graag lekker eten? Deze bitterballen bestellen en eten, is dan een goede keuze.

Wat maakt deze bitterballen zo speciaal? Waarom zou je bitterballen bestellen bij Royal Spelt?

  • Er wordt gebruik gemaakt van Spelt in plaats van tarwe. Spelt is beter, hoogwaardiger en beter verteerbaar.

  • Er wordt gebruik gemaakt van echte bouillon, getrokken van verse groenten, kruiden en vlees.

  • Er wordt ambachtelijk gewerkt.

  • Er worden uitsluitend biologische ingrediënten gebruikt. Niet alleen de groenten, maar ook de kruiden, het vlees, en de kaas, het is allemaal puur natuur!

  • Er wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen.

  • Er wordt geen gebruik gemaakt van kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bitterballen bestellen die heerlijk ruiken, fantastisch smaken met een smeuïge rijk gevulde vulling, krokante, smaakvolle korst en last but not least een laag gehalte aan calorieën, vet en zout. Wie wil er nu niet zulke bitterballen bestellen?

BIOLOGISCHE_BORD_BITTERBALLEN.jpg

Biologische Bord Bitterballen

VEGAN_SNACKS_BITTERBALLEN_BIO.jpg

Voor de vegetariërs is er goed nieuws! Bij Royal spelt kun je ook vegetarische bitterballen bestellen die 100 % biologisch zijn. Zo vind je de groentebitterbal met Parmezaan in het assortiment, maar ook het Jerseykaas min-kroketje. De kaas in deze laatste is niet vegetarisch gestremd, maar wel biologisch en ontzettend lekker.

Naast de biologische en vegetarische bitterballen is er ook gedacht aan de veganisten onder ons. Veganistische bitterballen bestellen wordt een feest met de bitterballen van Royal Spelt. Ze zijn namelijk gezond, ontlasten het milieu, ze zijn erg in trek, de prijs is interessant en ze zijn super lekker. De groenten in de veganistische groentebitterballen zijn gemaakt van vers gesneden groenten en verse kruiden.

Heeft u honger gekregen en zin in een portie bitterballen? U kunt spelt bitterballen bestellen via de website Royalspelt.nl.

Vegan Bitterballen