Maak kennis met de gezondste en beste bitterballen 2020

Gezonder snacken met bitterballen? Het is mogelijk met misschien wel de beste bitterballen 2020, bereid met verse kruiden en groenten en biologisch rundvlees. Deze eerste met spelt gemaakte en misschien wel beste bitterballen van 2020 zijn 100% biologisch waardoor u verantwoord kunt genieten. Spelt is het gezondere alternatief voor tarwe. Het heeft een hoog eiwitgehalte en is rijk aan aminozuren. Het bestaat bovendien uit vitaminen, mineralen, koolhydraten en vetten. Wie bewust gezonder wil eten en bezig is met wat er allemaal in het voedsel zit voordat ze het kopen, zijn deze beste bitterballen 2020 een must eat.

Maar ook voor de Horeca, catering en snackbars zijn deze beste bitterballen 2020 goed nieuws aangezien de vraag naar speltproducten toeneemt en er meer en meer gekozen wordt voor en gevraagd wordt naar biologische snacks en klanten ervoor kiezen om steeds gezonder te eten.

VEGETARISCHE BITTERBALLEN.jpg
Vegetarische Bitterballen
BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN_BIER.jpg

Voor het produceren van deze gezonde snacks en beste bitterballen 2020 worden de volgende principes gehanteerd:

  • Lekkere snacks maar verantwoord geproduceerd

  • Uitsluitend 100% spelt

  • Bouillon rijkelijk getrokken van verse groenten en kruiden

  • Puur en eerlijk

  • Geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

  • Biologisch

  • Onderscheidend

De slogan voor deze beste bitterballen 2020 is dan ook: “Puur natuur in een jasje van spelt”. Door het maken van snacks van spelt wordt er een gezonder alternatief geboden voor tarwe. Veel mensen kiezen er bewust voor om minder of geen tarwe te consumeren. Voor deze mensen is het goed nieuws deze beste bitterballen 2020, volledig biologisch samengesteld, gezond maar bovenal heel erg lekker. 

Biologische Bitterballen Bier

Een voorbeeld van beste bitterballen 2020 is het mini-kroketje -Oesterzwam. Ideaal voor veganisten want deze snack is volledig vegan. Gemaakt van hoogwaardige vers geplukte biologische oesterzwammen die zeer voedzaam zijn en rijk aan eiwitten, mineralen en aminozuren. De kroketjes worden net als alle andere bitterballen bereid met echte van verse groenten en kruiden getrokken bouillon. De oesterzwammen worden aangekocht bij een teler die op een duurzame manier paddenstoelen teelt. Met deze bitterballen op het menu zijn uw vegan-klanten zeker tevreden!

Natuurlijk komt Royal Spelt met hun beste bitterballen 2020 ook tegemoet aan de klanten die vegetarisch eten. Er zijn twee soorten groentebitterballen voor op uw menukaart: 
•    de veganistische groentebitterbal 
•    de groentebitterbal met Parmezaan

Deze laatste is absoluut vegetarisch, de Parmezaan is vegetarisch gestremd en er wordt gebruik gemaakt van carrageen en géén gelatine. Beide soorten zijn 100% biologisch.Op dit moment is er maar één soort veganistische bitterballen in het assortiment maar dat wordt uitgebreid naar meer.

BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN_OP_SCHAAL_KAPPE
Biologische Bitterballen Op Schaal Kappertjes
BIOLOGISCHE_BORD_BITTERBALLEN.jpg
Biologische Bord Bitterballen

Natuurlijk ontbreken ook de klassieke biologische rundvleesbitterballen niet in het assortiment van beste bitterballen 2020. Net als de bovengenoemde bitterballen zijn ook deze 100% biologisch en worden ze gemaakt met een bouillon van verse groenten, kruiden en rundvlees met een jasje van 100% spelt.

Bij Royal Spelt hebben we gekozen voor biologisch omdat we uitsluitend snacks willen maken op basis van eerlijke grondstoffen. We willen het allerbeste aanbieden voor mens, dier en milieu. Wilt u als horecaondernemer of cateraar zich onderscheiden op de markt en sterk staan ten opzichte van de concurrentie? Dan zijn de beste bitterballen 2020 van Royal Spelt bijzonder geschikt voor u! Met deze heerlijke snacks voor bij de borrel of tijdens een evenement kunt u goed voor de dag komen en indruk maken op een publiek dat gericht is op gezond en lekker snacken en kwaliteit!

Bent u door het lezen van dit artikel geïnteresseerd geworden? Wilt u graag de beste bitterballen 2020 bij ons bestellen? Of bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u een gratis proefpakket aanvragen? Het kan allemaal via onze website royalspelt.nl. Wij komen ook heel graag een keertje bij u langs om u geheel vrijblijvend kennis te laten maken met onze overheerlijke snacks en ongetwijfeld de beste bitterballen 2020.