Heerlijke ambachtelijke kroketten voor de moderne en bewuste klant milieubewuste klant

Hou uw klanten tevreden en zet ambachtelijke kroketten op de menukaart! Met onze ambachtelijke kroketten, komt u tegemoet aan de behoefte van uw klant.

VEGANISTISCHE KROKETTEN.jpg

VEGANISTISCHE KROKETTEN

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD.jpg

BIOLOGISCHE KROKETTEN

De ambachtelijke kroketten van Royal Spelt bieden u de mogelijkheid om aan deze behoefte van uw klanten te voldoen. Bereid met biologische groenten en kruiden en biologisch rundvlees, zijn de ambachtelijke kroketten van Royal Spelt de eerste kroketten in de wereld die gemaakt zijn van 100% biologische spelt. Spelt van het Eko-graan dat een mengeling is van vitaminen, mineralen, vetten en koolhydraten, een hoog eiwitaandeel heeft en rijk is aan aminozuren. De ambachtelijke kroketten hebben een jasje van spelt dat wordt getrokken over een heerlijke vulling van puur natuur, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Biologische kroketten en bitterballen.jp

Sinds de coronacrisis worden steeds meer van uw klanten zich bewust van het belang van gezonde voeding. Maar niet alleen door de coronacrisis kiezen klanten steeds vaker voor biologische voeding, ook omdat er telkens weer nieuwe voedingsschandalen aan het licht komen, waardoor meer en meer klanten kiezen voor het welzijn van dieren. Zij willen dan ook dat hun voeding komt van biologische landbouw waarbij rekening wordt gehouden met de natuur en waar organische mest wordt gebruikt (uitwerpselen van dieren of verrotte planten) in plaats van chemische producten. Zij willen dat er zoals bij biologische veeteelt, op een goede manier wordt omgegaan met dieren en dat deze niet gevoed worden met genetisch gemodificeerde zaden of veevoeder. Daarnaast willen deze klanten dat er rekening wordt gehouden met de bodem en de natuur, duurzame biologische landbouw die ervoor zorgt dat de volgende generaties ook nog gezond en lekker kunnen eten door er zorgvuldig mee om te gaan. Als horeca ondernemer is het dan ook belangrijk om daar rekening mee te houden en in te spelen op deze behoefte, zodat u uw klanten tevreden kunt houden.

VEGETARISCHE KROKETTEN.jpg

VEGETARISCHE KROKETTEN

De ambachtelijke kroketten van Royal Spelt worden exclusief gemaakt voor restaurants en cateraars die affiniteit hebben met biologische producten en die bewust bezig zijn met lekkere, maar gezonde voeding. Een verrassend element van de ambachtelijke kroketten is het gebruik van speltbloem in plaats van tarwe. Door een intollerantie voor tarwe allergie aan tarwe werd er door de eigenaars van Royal Spelt al jaren brood gebakken met speltbloem en zo ontstond het idee om aan de slag te gaan met speltpaneermeel en salpicon gemaakt met speltbloem. De ambachtelijke kroketten zijn zo lekker en vakkundig bereid dat ze door Royal Spelt op de markt werden gebracht.

Biologische kroketten en bitterballen

Om tegemoet te komen aan de steeds groeiende vraag van klanten naar biologische producten zijn de ambachtelijke kroketten van Royal Spelt 100% biologisch gemaakt. Ze zijn bijzonder van smaak en onderscheiden zich door de hoogwaardige biologische grondstoffen en de aandacht die gegeven wordt aan het maken van de ambachtelijke kroketten. Ook veganisten en vegetariërs kunnen hun hart ophalen en genieten van onze ambachtelijke kroketten zonder vlees of puur veganistisch. Zo hebben we de oesterzwam kroket met oesterzwammen die aangekocht worden bij een teler die zijn producten op een duurzame manier teelt en onze groente kroket.

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET

BIOLOGISCHE_KROKETTEN_MET_BROOD.jpg

Als u zich wilt onderscheiden op de markt en de klanten tevreden stellen, probeer dan de ambachtelijke kroketten van Royal Spelt. Wij maken hoogwaardige ambachtelijke kroketten, zodat u uw klanten iets heel bijzonders kunt aanbieden. Onze snacks op uw menukaart zal een van dé redenen zijn waarvoor de klanten bij u terug willen komen!

BIOLOGISCHE KROKETTEN MET BROOD