Maak kennis met onze ambachtelijke bitterballen

Ambachtelijke bitterballen voor u gemaakt met passie en perfectie

VEGETARISCHE BITTERBALLEN.jpg

Als we op zoek gaan naar de betekenis van het woord ambachtelijk komen we op Wikipedia de volgende uitleg tegen: “Men noemt een product ambachtelijk of artisanaal als het op een originele of traditionele manier gemaakt wordt”. Volgens de Dikke van Dale is de definitie van ambacht: “vak waarbij je iets met de hand maakt”. Maar een ambacht is veel meer dan dat. Bij een ambacht wordt met passie gewerkt en gestreefd naar het perfecte product. De ambachtsman heeft kennis die gebaseerd is op inzicht en ervaring die hij of zij heeft opgedaan tijdens het ontwikkelen van het product of de producten.

Vegetarische Bitterballen

VEGANISTISCHE BITTERBALLEN.jpg

Op deze manier worden de ambachtelijke bitterballen van Royal spelt gemaakt. Ontstaan van een persoonlijke nood aan een ander soort product dan de gangbare bitterballen, zijn we aan de slag gegaan om onze eigen gezonde, ambachtelijke bitterballen te maken. Ambachtelijke bitterballen die met vakmanschap, inzet, overtuiging en aandacht voor het produceren ervan gemaakt worden. Waardoor deze zich onderscheiden van andere bitterballen die op de markt beschikbaar zijn.

Vegantische Bitterballen

BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN_BIER.jpg

Biologische Bitterballen Bier

BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN_OP_SCHAAL_KAPPE

Niet alleen worden ambachtelijke bitterballen met veel passie gemaakt, ze onderscheiden zich ook op andere gebieden want:

• voor de korst en de salpicon van de gezondere ambachtelijke bitterballen wordt spelt gebruikt in plaats van tarwe, dit is een hoogwaardig graan dat beter verteerbaar is,

• voor de bouillon van de heerlijke ambachtelijke bitterballen worden verse groenten, kruiden en vlees gebruikt.

• de ingrediënten zijn biologisch, puur natuur,

• er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Dit heeft tot gevolg dat de ambachtelijke bitterballen heerlijk ruiken en een geweldige smaak hebben. Ze zijn bovendien heel smeuïg en rijk gevuld met een salpicon zoals u nog nooit eerder heeft geproefd en een korst die krokanter en smaakvoller is dan u zich kunt voorstellen. Met deze ambachtelijke bitterballen, die een laag gehalte hebben aan calorieën, vet en zout, biedt u uw klanten een hoogwaardige, bijzondere snack aan.

Biologische Bitterballen

VEGAN_SNACKS_BITTERBALLEN_BIO.jpg

Vegan Snacks Bitterballen

Omdat steeds meer mensen bewust willen omgaan met het milieu en gezonder gaan eten zijn de ambachtelijke bitterballen van Royal Spelt gemaakt met een jasje van spelt in plaats van tarwe. Ook de salpicon is bereid met 100% spelt in plaats van tarwe. Spelt is het beste graan ter wereld, omdat het meer voedingsstoffen bevat en beter verteerbaar is, het heeft bovendien een hoog gehalte aan eiwitten, is rijk aan aminozuren en bevat vitaminen, mineralen, koolhydraten en vetten die we nodig hebben voor onze dagelijkse inname.

BIOLOGISCHE_BITTERBAL_DIPPEN.jpg

Biologische Bitterbal Dippen

We hebben de volgende ambachtelijke bitterballen in ons assortiment die u het water in de mond doen krijgen:

1. Biologische bitterbal Oesterzwam bio

Een nieuwkomer in ons assortiment, volledig veganistisch en zonder twijfel een meerwaarde op uw menukaart.

2. Groentebitterballen, die komen in twee soorten: namelijk de veganistische groentebitterbal en de vegetarische groentebitterbal met vegetarische gestremde Parmezaan. Klanten hebben ons verteld dat zij nog nooit zulke lekkere ambachtelijke bitterballen met groente hebben gegeten. Wat grotendeels te danken is aan de verse groenten en kruiden.

3. De klassieke biologische Rundvleesbitterbal. Heerlijk smaakvol, krokant en bereid met biologisch rundvlees.

4. De biologische Jersey mini-kaaskroketjes. De beste biologische kaas die er bestaat met 100% Jerseymelk. Deze kaas won de International Cheese Awards in 2016.

De snacks van Royal Spelt zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wilt u zich onderscheiden op de markt dan bieden onze snacks u een uitstekende kans. Snacks die aangeboden worden met de slogan: ‘Puur natuur in een jasje van spelt’.

Biologische kroketten en bitterballen.jp

Biologische kroketten en bitterballen