Op zoek naar een aanbieding groentekroketten?

Begin hier met het zoeken naar aanbieding groentekroketten.

 Als Nederlanders zijn we gek op kroketten, vooral de kroketten die gemaakt zijn van rundvlees. Maar steeds meer mensen krijgen aandacht voor gezonde voeding en kiezen ervoor om te gaan voor de vegetarische of zelfs veganistische variant waardoor we regelmatig naar een aanbieding groentekroketten zoeken.

BIOLOGISCHE GROENTE PARMEZAAN KROKET.jpg

Vegetarische Bitterballen

BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN

Overheerlijke schaal biologische bitterballen 

Wat vinden onze klanten van onze aanbieding bitterballen?

De klanten laten ons regelmatig weten dat de bitterballen als zeer positief worden ontvangen. Het is leuk dat onze relaties dit geheel op eigen initiatief aan ons laten weten, zodat wij goed op de hoogte blijven en weten dat onze bitterballen nog steeds als de beste van alle soorten bitterballen worden beschouwd. Men wil na het proeven geen andere bitterbal meer dan die van Royal Spelt en daar zijn wij trots op! Door de mooie aanbieding bitterballen van Royal Spelt kan de Horeca ondernemer er ook een marktconforme prijs voor vragen aan zijn of haar bezoeker. De consument is nl. ook gek op een mooie aanbieding bitterballen. Zeker als ze dan ook nog eens heerlijk smaken.

Een leuke aanbieding bitterballen voor uw onderneming

Elke week verschijnt de reclame in de brievenbus en gaan we op zoek naar een goede aanbieding. Groentekroketten, vlees- of aardappelkroketten u vindt het allemaal in de krantjes. Een aanbieding, groentekroketten of andere producten biedt u de mogelijkheid om geld te besparen en dat is een belangrijke zaak. Nog belangrijker dan geld besparen is uw gezondheid sparen en dat hoeft niet te betekenen dat u niet kunt zoeken naar een aanbieding groentekroketten.

Het is helaas niet zo makkelijk om te weten wat je wel of niet eten mag om gezond te leven. Eerst werd ons verteld dat we dik werden van vetten en werden er producten gemaakt die minder vetten bevatten. Vervolgens waren het suikers die ons een hoop calorieën bezorgden en deden de ‘light en zero’ producten hun intrede. Maar ook dat bleek onze gezondheid niet te bevorderen in tegendeel want zoetstoffen zijn erg ongezond. Tegenwoordig wordt er vooral gefocust op koolhydraten die ervoor zouden zorgen dat we te dik en ongezond zijn. We hebben koolhydraten echter nodig, omdat we er ongeveer 55 %


 

VEGETARISCHE KROKETTEN.jpg

Aanbieding bitterballen voor de vegetariër en veganist

Uiteraard hebben wij ons ook gericht op de vegetarische en veganistische snack. De behoefte hiervoor is erg groot en dus een belangrijk marktaandeel.

 

Ook de veganistische of vegetarische bitterballen worden vaak als de beste beschouwd in vergelijking tot de andere vegetarische merken. Snacks zonder dierlijke ingrediënten zijn hot en er wordt steeds vaker naar gevraagd.

 

Onze veganistische oesterzwam bitterbal is in onze stand tijdens de Biobeurs 2020 als zeer goed ontvangen en aldaar zeker als de beste(veganistische) bitterbal bestempeld. De biologische oesterzwam bitterballen waren niet aan te slepen en men stond in de rij voor deze snack. Regelmatig werd er gevraagd om een leuke aanbieding bitterballen door de bezoekers.

Deze vegan en vega bitterballen worden vaak ook gekocht voor een goede aanbieding. De biologische groenten en kruiden en andere toevoegingen, zoals bijv. de oesterzwam kunnen wij nu grootschaliger inkopen, waardoor wij hier ook regelmatig een mooie aanbieding voor deze bitterballen kunnen realiseren.

Aanbieding veganistische bitterballen

Veganistische kroketten

Royal Spelt bitterbal aanbiedingen vs de andere bitterballen aanbieders

 

Waarin onderscheidt Royal Spelt zich met de reguliere bitterballen op de markt?

Wij en onderscheiden ons met:

+ Beste graan (100% biologisch spelt)

+ Beste ingrediënten (verse groenten en kruiden, biologisch)

+ Beste bereidingswijze (o.a. echte bouillon, zelf snijden, bakken en koken)

+ Beste smaak en beleving

===========================

= Beste bitterbal!

De juiste aanbieding bitterballen: beste bitterbal voor een goede prijs!

Onze doelstelling en tevens dé grote uitdaging blijft om op biologische en ambachtelijke wijze heerlijke bitterballen te maken, zodat deze eens officieel de beste bitterballen van Nederland worden.

Aanbieding veganistische bitterballen

Wilt u meer weten over onze bitterballen aanbieding?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met Royal Spelt en wij zullen u een mooie aanbieding op maat voor u verzorgen.