Onze aanbieding bitterballen

De aanbieding bitterbal: “een typisch Hollandse aanbieding”

Wie in Nederland kent de heerlijke borrelhap “de bitterbal”? De bitterbal: een typisch oeroude Hollandse snack, die eigenlijk op geen enkele borrelkaart mag ontbreken. Door de jaren heen is de befaamde bitterbal menigmaal getest. Het proeven van een bitterbal mag dan ook niet ontbreken op uw Bucketlist. Ook de nieuwsgierige toerist wil graag de bitterbal proeven en daarom zal de bitterbal regelmatig op de verlanglijst staan van bezoekers aan ons land. De bitterbal is een allemansvriend. Helemaal fantastisch als deze bitterbal van hoge kwaliteit  en lekker is, maar is ook nog eens voor een leuke prijs, d.w.z. tegen een leuke aanbieding.

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

Vegetarische Bitterballen

BIOLOGISCHE_BITTERBALLEN

Overheerlijke schaal biologische bitterballen 

Wat vinden onze klanten van onze aanbieding bitterballen?

De klanten laten ons regelmatig weten dat de bitterballen als zeer positief worden ontvangen. Het is leuk dat onze relaties dit geheel op eigen initiatief aan ons laten weten, zodat wij goed op de hoogte blijven en weten dat onze bitterballen nog steeds als de beste van alle soorten bitterballen worden beschouwd. Men wil na het proeven geen andere bitterbal meer dan die van Royal Spelt en daar zijn wij trots op! Door de mooie aanbieding bitterballen van Royal Spelt kan de Horeca ondernemer er ook een marktconforme prijs voor vragen aan zijn of haar bezoeker. De consument is nl. ook gek op een mooie aanbieding bitterballen. Zeker als ze dan ook nog eens heerlijk smaken.

Aanbieding bitterballen voor de vegetariër en veganist

Uiteraard hebben wij ons ook gericht op de vegetarische en veganistische snack. De behoefte hiervoor is erg groot en dus een belangrijk marktaandeel.

 

Ook de veganistische of vegetarische bitterballen worden vaak als de beste beschouwd in vergelijking tot de andere vegetarische merken. Snacks zonder dierlijke ingrediënten zijn hot en er wordt steeds vaker naar gevraagd.

 

Onze veganistische oesterzwam bitterbal is in onze stand tijdens de Biobeurs 2020 als zeer goed ontvangen en aldaar zeker als de beste(veganistische) bitterbal bestempeld. De biologische oesterzwam bitterballen waren niet aan te slepen en men stond in de rij voor deze snack. Regelmatig werd er gevraagd om een leuke aanbieding bitterballen door de bezoekers.

Deze vegan en vega bitterballen worden vaak ook gekocht voor een goede aanbieding. De biologische groenten en kruiden en andere toevoegingen, zoals bijv. de oesterzwam kunnen wij nu grootschaliger inkopen, waardoor wij hier ook regelmatig een mooie aanbieding voor deze bitterballen kunnen realiseren.

Aanbieding veganistische bitterballen

Een leuke aanbieding bitterballen voor uw onderneming

Regelmatig vragen de bezoekers van onze Website om een mooie aanbieding van onze bitterballen. Dat is voor Royal Spelt geen probleem. Wij voldoen graag aan dit verzoek. De Horeca ondernemer is altijd op zoek naar een leuke aanbieding bitterballen. Dat wil zeggen: met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als potentiële klanten ons benaderen is dit bijna altijd met een succesvol resultaat en houden zij met ons een langdurige relatie. Dit is niet alleen omdat onze bitterballen van hoge kwaliteit zijn, maar ook vanwege het feit dat Royal Spelt regelmatig leuke aanbiedingen bitterballen heeft. De snacks zijn dan zeer scherp geprijsd en u krijgt toch een superieure kwaliteitssnack. De geïnteresseerde horeca ondernemer benadert Royal Spelt (via de website of telefonisch) en vraagt een samplepakket aan.  Na het testen / proeven van de samples die wij snel, gratis en vrijblijvend bezorgen, blijkt keer op keer dat deze bitterballen resulteren in mooie aanbiedingen qua prijs. Ook de bezorging is gratis vanaf 9 dozen. Dat is meestal geen probleem voor de klant. De aanbieding bitterballen is zo positief dat men ook in de meeste gevallen bij Royal Spelt blijft bestellen, ondanks wisseling van de menukaart een aantal keren per jaar. Een goede aanbieding bitterballen is dan ook zeer belangrijk!

BIOLOGISCHE_BORD_BITTERBALLEN.jpg

Schaal biologische bitterballen

Royal Spelt bitterbal aanbiedingen vs de andere bitterballen aanbieders

 

Waarin onderscheidt Royal Spelt zich met de reguliere bitterballen op de markt?

Wij en onderscheiden ons met:

+ Beste graan (100% biologisch spelt)

+ Beste ingrediënten (verse groenten en kruiden, biologisch)

+ Beste bereidingswijze (o.a. echte bouillon, zelf snijden, bakken en koken)

+ Beste smaak en beleving

===========================

= Beste bitterbal!

De juiste aanbieding bitterballen: beste bitterbal voor een goede prijs!

Onze doelstelling en tevens dé grote uitdaging blijft om op biologische en ambachtelijke wijze heerlijke bitterballen te maken, zodat deze eens officieel de beste bitterballen van Nederland worden.

Aanbieding veganistische bitterballen

Wilt u meer weten over onze bitterballen aanbieding?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met Royal Spelt en wij zullen u een mooie aanbieding op maat voor u verzorgen.